IMG_5222.jpg

About

IMG_5731_TOP_hel.jpg

Mit arbejde giver mig en følelse af frihed

For mig er mit arbejde det samme som frihed. Frihed til at være mig, frihed til at skabe, frihed til at fylde, frihed til at leve, frihed til at bevæge mig frit, til at opdage nyt, at være kreativ & til at lade mig inspirerer. Det er aldrig kedeligt, for jeg elsker mit arbejde. Dynamikken, energien, de mange mennesker jeg møder & arbejder sammen med. Jeg elsker alsidigheden, opgaverne, variationen, at være en del af en process & at mit job tager mig rundt i både ind og udland.

Jeg nyder at jeg kan fordybe mig & være med i en process, at få det bedste & smukkeste frem i andre. At hjælpe andre med til at få deres ydre til at stråle, lige så smukt og autentisk som deres indre.

IMG_5733_TOP_hel.jpg

Den bedste udgave af dig

Dit ydre er med til at skabe dit image. Det er et værktøj, som du kan bruge til at komme igennem & vise verden hvem du er. Til at vise den bedste udgave af sig selv.

Dit ydre understøtter dit indre & hjælper med at støtte dig, når du skal præstere & være på.

Det fremhæver din personlighed, understreger din professionalisme & hjælper med at få dit budskab frem til modtageren?

IMG_5734_TOP_hel.jpg

Du må godt være dig

For mig gælder det om at fremhæve & ikke kamuflerer. Man må godt være sig selv, man må godt fylde & tage sin plads. Lade sit lys skinne. Vi er alle smukke & unikke, det er ok at sætte fokus på dette & bruge det ydre til at fremhæve det indre.

Dit ydre er med til at få dit indre til at skinne endnu mere, og omvendt.

Dit ydre er et fantastisk værktøj til at vise hvad dit indre har at byde på. Jeg tror fuldt og fast på, at alle uden undtagelse, har noget fantastisk at byde på.

Min baggrund & opgaver

Det tog mig lidt tid & en masse mod, at blive selvstændig makeup artist. Vejene inden var gode & gav mig en masse erfarring & viden indenfor mit fag. Men der skulle nogle omveje til, før jeg i 2011 tog skridtet fuldt ud.

Jeg har boet & læst til skuespiller i England. Det var her jeg første gang blev undervist & fik et kig ind i  makeuppens verden. Men det var først da jeg kom hjem til Danmark, at jeg udannede mig til make-up artist & frisør. 

Idag er mine opgaver mange & alsidige.  Jeg har opgaver i både ind & udland.  Som oftest består det af reklamefilm & foto, forskellige TV-opgaver, shows, styling af brude, forskellige teaterforestillinger, hår & makeup til blandt andet bogcovers, portrætter, lookbooks & plakater. Ingen opgave er for stor eller for "lille".