Dit åndedrag i fokus - tid til DIG

Jeg har glædet mig til at kunne tilbyde åndedrætstræning og guidet meditationer længe.

NU har jeg fundet de dejligste lokaler på Østerbro og har fået booket datoer til mit første hold i “egne” lokaler.

Det første hold er på 2 gange - (man kan dog godt vælge kun at melde sig til en enkelt gang hvis man ønsker).

2 lørdage sætter vi fokus på vores åndedræt i en times tid.

Ved at fokuserer på at trække vejret skaber du mere ro, centrering, balance og nærvær i dit liv og til dig selv.

Der er plads til 5 på hvert hold. Du bliver tilmeldt ved at sende mig en mail, og overføre beløbet for valgte antal klasser. Praktisk information får du når jeg har modtaget din mail. Da holdene er små, er der desværre ikke mulighed for at få pengene tilbage hvis du ikke kan komme alligevel, men du er velkommen til at give pladsen videre til en anden.

Glæder mig til at se dig.

åndedræts session.jpg