Det indre og det ydre hænger unægteligt sammen…

 At skabe balance mellem det indre og ydre.

Det har altid været vigtigt for mig at hjælpe andre med at skabe balance. Både i mit arbejde som makeup artist, behandler og åndedrætstræner. Det ikke kun en opgave om at hjælpe andre med at se pæne ud, at ligne rollen. Det handler i den grad også om at få de personer der sidder i stolen eller på yogamåtten, til at føle sig trygge, være fokuseret, at komme ned i kroppen og føle sig mere hele. Få det ydre til at stråle lige så stærkt som deres indre. Få krop og sjæl til at smelte sammen, så vi kan føle os i balance og mere forbundet med os selv, så vi bedre kan holde vores høje energi.

Hvis man ønsker at være den bedste version af sig selv, skal man hjem, hjem i sin krop. Fra det udgangspunkt kan du skinne, være rolig, fokuseret og bruge hele dit potentiale.


De behandlinger jeg tilbyder:

Anti stress, dyb ro & release kropsbehandling

En wellness behandling der arbejder med de yderste nervebaner og punkter i huden. Behandlingen er blød, beroligende og udover at berolige nervebanerne, bliver der nænsomt, med en let massage løst op i spændinger i ryg og skuldre. Der trykkes på forskellige trigger- og akupressurpunkter, der alt sammen hjælper til med at komme helt ned i kroppen og slippe spændinger og anspændtheder. Ud over at aBbalancerer, og afstresse kroppen, hjælper behandlingen også til en bedre søvn.

75 minutter

Healende kropsbehandling

Denne behandling er meget individuel. Jeg behandler intuitivt og vi sætter ofte en intention for behandlingen, sammen. Jeg bruger ofte sten og krystaller, massagegreb, akupressur, triggerpunkter, samt varme fra mine hænder. Der heales og det er både en aktiv, men også en rolig behandling, hvor hele kroppen bliver behandlet med både bløde og lidt fastere strøg, let massage og tryk. Det kan forgå i ro, men der kan også opstå samtale. Alt er tilladt, og man kan give udtryk for lige så meget og lidt man har lyst til. Dette skal være en selvkærlig behandling, der kan hjælpe med at forløse, frigøre, kaste lys eller sætte gang i blokeringer og problemstillinger du har brug for at forløse eller kigge nærmere på. Vi tager altid en indledende snak, inden behandlingen går i gang.

90 minutter

Medianbane massage

En behandling hvor der også arbejdes på akupressurpunkter og spændinger. Behandlingen er blød og rolig og massagen har til formål at afslappe, løsne, skabe ro og bedre flow. Massagen hjælper med at få balance i kroppen, så kroppen bedre kan helbrede sig selv. Den frigiver spændinger, stress og styrker immunforsvaret. Øger cirkulation og kredsløb og mindsker udskillelsen af stresshormoner. Behandlingen giver fornyet energi, balance og ro.

75 minutter


Priser:

Enkelt behandlinger:

75 minutter 500,-

90 minutter 650,-

Klippekort:

6 x 75 minutter 2250,-

3 x 90 minutter 1650,-


Jeg er indviet i reiki healing og udannet åndedrætstræner. Ud over alle de andre kurser og undervisning jeg har taget og fået gennem årene. Jeg har arbejdet med krops og ansigtsbehandlinger de sidste 4 år.

Jeg har altid haft en interesse i at skabe balance mellem det ydre og det indre, at vise andre hvor smukke de er, at skabe en følelse af indre styrke. Både når man mærker indad, men også når man ser sig selv i spejlet. Derfor blander jeg alle mine egenskaber i mit arbejde, som makeup artist og behandler.

Under alle mine behandlinger bruger jeg intuitivt mine evner som healer, og arbejder også med åndedrættet, da begge dele er med til at forløse og skabe balance i krop og sind.

Ud over kropsbehandlinger, laver jeg også guided åndedræts sessioner og meditationer.


Inden alle mine behandlinger, tager vi en kort indledende snak. Hvilket er inkluderet i behandlingstiden.

Alle behandlinger foregår i de skønneste lokaler hos Salig på Østerbro.

Masnedøgade 20, 2. sal

Booking via mail info@karinakoedforup.dk eller sms 22610204