IMG_6039_TOP 1_Hel-2.jpg
 

At skabe balance mellem det indre og ydre.

Det har altid været vigtigt for mig at hjælpe andre med at skabe balance. I mit arbejde som makeup artist er det ikke kun en opgave om at hjælpe andre med at se pæne ud, at ligne rollen. det handler i den grad også om at få de kunder jeg har til at føle sig trygge, være fokuseret, at komme ned i kroppen og føle sig mere hele.

Derfor er det helt naturligt for mig at arbejde med kroppen lige så meget som hovedet.

Hvis man ønsker t være den bedste version af sig selv, skal man hjem, hjem i sin krop. Fra det udgangspunkt kan du skinne, være rolig, fokuseret og i ballance.


De behandlinger jeg tilbyder:

Anti stress, dyb ro & release kropsbehandling

En wellness behandling der arbejder med de yderste nervebaner og punkter i huden. Behandlingen er blød, beroligende og udover at berolige nervebanerne, bliver der nænsomt, med en let massage løst op i spændinger i ryg og skuldre. Der trykkes på forskellige trigger- og akupressurpunkter, der alt sammen hjælper til med at komme helt ned i kroppen og slippe spændinger og anspændtheder. Ud over at aBbalancerer, og afstresse kroppen, hjælper behandlingen også til en bedre søvn.

60 eller 90 minutter

Behandlingen på 90 minutter, indeholder også en fod og læg massage eller hovedbundsmassage og afspænding af ansigt.

Asima - healende kropsbehandling

Denne behandling er meget individuel. Jeg behandler intuitivt og vi sætter ofte en intention for behandlingen, sammen. Jeg bruger ofte sten og krystaller, massagegreb, akupressur, triggerpunkter, samt varme fra mine hænder. Der heales og det er både en aktiv, men også en rolig behandling, hvor hele kroppen bliver behandlet med både bløde og lidt fastere strøg, let massage og tryk. Det kan forgå i ro, men der kan også opstå samtale. Alt er tilladt, og man kan give udtryk for lige så meget og lidt man har lyst til. Dette skal være en selvkærlig behandling, der kan hjælpe med at forløse, frigøre, kaste lys eller sætte gang i blokeringer og problemstillinger du har brug for at forløse eller kigge nærmere på. Vi tager altid en indledende snak, inden behandlingen går i gang.

90 minutter

Medianbane massage

En blød massage hvor der også arbejdes på akupressurpunkter. Massagen hjælper med at skabe balance i kroppen, så kroppen bedre kan helbrede sig selv. Den frigiver spændinger, stress og styrker immunforsvaret. Øger cirkulation og kredsløb og mindsker udskillelsen af stresshormoner. Behandlingen giver fornyet energi og balance.

60 minutter

Ansigts massage & pleje

Behandlingen består mest af massage, men også af rens, let peeling og stimulering af musklerne i ansigtet. Der bliver afrenset, så huden kan ånde frit og de cremer der bliver brugt kan trænge igennem og pleje i dybden. Massagen forløser spændinger og giver ro. De Bleste af os spænder ubevidst op i både kæben og musklerne omkring øjnene. Ved at afspænde disse muskler bliver man mere klar, og afslappet, ud over at behandlingen også giver en mere frisk og vital hud.

60 eller 90 minutter

Behandlingen på 90 minutter, indeholder også en fod og læg massage eller hovedbundsmassage og afspænding af ansigt.


Priser:

Enkelt behandlinger:

60 minutter 350,-

90 minutter 525,-

Klippekort:

3 x 60 minutter 900,-

6 x 60 minutter 1500,-

3 x 90 minutter 1350,-

6 X 90 minutter 2400,-


Inden alle mine behandlinger, tager vi en kort indledende snak. Hvilket er inkluderet i behandlingstiden.

Alle behandlinger foregår i Søborg.

Booking via mail